Здравейте! Добре дошли в тази страница и днес накратно ще се опитам да ви обясня закона и нови неща, които навлизат в ютюб. Попринцип член 13 така и не изтрепа ютюба, но нашенците не се отказват, те искат да премахнат Ю от себе си. Та, стига сме се отклонявали, сега ще говорим за закона ;) .Какво представлява накратко, всеки от нас е получил писмо, в което да определи дали каналът му е направен за деца или не е. Ако се питате какво имат под предвид направен за деца:

Нека ви го преведа аз:


Отностно гейминга, ако играете детски игри и праите челенджи и всичките дет ви ги изброих горе, значи каналът ви е детски. Ако играте например fortnite, brawl starz, clash royale са към категорията за възрастни, ако сте minecraft играч, там нещата са объркани, повече клони към направено за деца. Ще ви кажа един личен съвет, псувайте във всяко видео, за да в графата направено за деца, а защо е толкова гадно да е в направено за деца? За да получите глобата, трябва да сте направили следната грешка, да сте качили видео предназначено за деца, но да е в графа за възрастни, може и обратното не съм много сигурен, например правите видео за възрастни и да е в графата видея за деца. Този закон навлиза в сила от 01.01.2020 и се чудите защо го добавят? Е, Федерална търговска комисия на САЩ глоби гугъл с 170 милиона, защото събира информация от децата, а ютюб и гугъл са едно и така.


Има слухове че ще влезе още едно нещо, което ще утрепе милиони канали и той е: АКО НЕ ПРАВИТЕ ХУБАВ КОНТЕНТ, ВИДЕЯТА НЕ ВИ СЕ ГЛЕДАТ И НЕ НОСИТЕ ПАРИ НА ЮТЮБ, ТЕ ЩЕ ВИ ИЗТРИЯТ КАНАЛА. За сега това от мен, ако има ъпдейти, новини и т.н.. ще кача тук.


E-mail за връзка: scerocs@protonmail.com
Сайтът се хоства от: neocities.org
## Източници: The Clashers (Youtube)